hero-image
Healthy & Fit

Om oss

Healthy & Fit är en digital handelsplats som levereras av First Class Brands of Sweden AB och våra varumärken HealthyCO, ProBrands, Wolverine och Aloes. Med ett brett sortiment ligger vårt fokus på att det ska vara enkelt att leva en hälsosamlivsstil men med samma goda smakupplevelse

Healthy & Fit - en del av

First Class Brands of Sweden

Vi fokuserar på att bygga vår varumärkesnärvaro i sammanslagna eller växande kategorier – att lägga till värde till våra distributörer, kunder och återförsäljare genom innovation i ett varumärkeslandskap med flera kategorier.

Vårt kärnfokus är att leverera en fantastisk smakupplevelse och hälsosammare alternativ för konsumenten som stödjer deras val att leva ett aktivt, hälsosammare och balanserat liv.

Vad vi erbjuder

Våra varumärken

First Class Brands of Sweden erbjuder ett brett sortiment av produkter med målet att leverera en fantastisk smakupplevelse och hälsosammare alternativ för konsumenten.

Ellas Hjältar

Vi bryr oss

Ellas Hjältar är en stiftelse med mycket hjärta och välvilja. Den drivs av personer med ett exceptionellt engagemang och driv – som bidrar med oerhört mycket gott, i en värld full av misär. Vi har valt att stödja Ellas Hjältar då vi anser att deras arbete är oerhört viktigt och värdefullt, och att det verkligen förbättrar och uppfyller många barns drömmar och önskningar i extremt svåra situationer. Ett otroligt härligt initiativ som vi tror att alla vill stå bakom.

Vi Tipsar

Bli inspirerad